Juniorerne på overnatningsfisketur den 26.-27. august

Overnatningstur og havørredkonkurrence den 26. og 27. august. Den årlige overnatningstur i Dybvad Søpark nærmer sig. Vi fisker i søen fra kl. 17 og laver mad på bålet. De som har lyst, deltager i havørredkonkurrencen sammen med seniorerne. Der må fiskes i åen fra kl. 17. Der er indvejning kl. 22 fredag og kl 11 om lørdagen. Alle som ikke deltager i havørredkonkurrencen, hygger ved søen. Vi laver lejr ved shelterpladsen. Da der er begrænset plads i shelteren, kan det være nødvendigt at medbringe telt. Der er fuld forplejning med aftensmad, morgenmad og frokost og det koster som sædvanligt gratis 😉 Man må selvfølgelig også deltage selvom man ikke overnatter😊 Tilmelding senest mandag den 22. august af hensyn til madindkøb og skriv gerne om I deltager i hele turen. Tilmelding via Ungdomsfiskeklubben for Voerå på Facebook.