Information om Voer Å Sportsfiskerforening

Voer Å Sportsfiskerforening råder over omkring 40 kilometer attraktivt fiskevand i det østlige Vendsyssel. Voer Å udspringer ved Østervrå og slynger sig smukt i landskabet til udmundingen i Voerså. Åen har en god bestand af havørreder og bækørreder. Ikke mindst takket være et stort vandløbsarbejde i tilløbsbækkene, er det lykkes at lave et selvreproducerende vandløb.

Det store optræk af sommerørreder går for alvor i gang i juli til september. Fiskeriet varierer fra små bække på de øverste stykker, til de brede og dybe skovstykker på den nederste del af åen.

Ligeledes råder foreningen over fiskeret i dele af Gerå, samt Dybvad Søpark der er smukt placeret i et parklignende anlæg ved Dybvad. Søen er en tidligere mergelgrav og ligger lang og dyb, omkranset af store træer. Der er lavet platforme til at fiske fra, bålsted og fiskesti hele vejen rundt om søen. Der er en god bestand af gedder, aborrer, ål, skaller og karper.

Med et medlemskab af Voer å Sportsfiskerforening bliver du en del af en velfungerende forening med en spirende juniorafdeling, et hold meget entusiastiske vandløbsfolk og ikke mindst muligheden for fantastisk fiskeri i smukke omgivelser.