Begivenhedsrig tur til Voer Å

Voer å medlem Steen Christensen fra Bratten og undertegnede havde forleden en begivenhedsrig tur til åen. Efter at have fisket i et godt stykke tid spottede Steen en kalv, der stod på en sandbanke helt nede ved vandoverflade i modsatte side. Kalven kunne umuligt komme op derfra og havde tilsyneladende stået der længe. – Steen havde ringet rundt og fået telefonnummer på ejeren, som desværre ikke tog telefonen. – Steen tog en hurtig beslutning, smed støvler, strømper og bukser og gik ud i det kolde åvand og over til kalven. – Det lykkedes at løfte/skubbe den forkomne kalv op på marken og få den fulgt over til hegnet, men inden da skulle de forcere en dyb mudret grøft,hvorfra kalven igen skulle løftes op og ind i hegnet, hvor den kunne blive forenet med moderkoen i flokken. Turen bød også på en blank fisk til hver af os, så alt i alt en begivenhedsrig og spændende tur til åen for et par pensionister. Niels Kondrup