Program for junior-ture 2022

Hej folkens, så kører vi igen med program for resten af året, så spænd bremsen og hold godt fast, det bliver vildt det her! Program: 22/6 Film aften i Dybvad Havørredfiskeri i åen 25/6 Havørredfiskeri i Voerå juli er sommerferie FISK LØS 13/8 Familiefiskedag i Dybvad 26-27/8 Overnatning i Dybvad fiskeri i søen og åen 3/9 Signalkrebs 24/9 Medetur til Randers 8/10 Gedder, Rimter og Laks i Gudenåen 22/10 Gedder i Guldager 12/11 Havtur fra Hirtshals 26/11 Gedder i Dybvad Vi satser på nogle spontane onsdagsture henover sommeren, såsom åen, havbars eller en tur på molen, og disse meldes ud med kort varsel når forhold er korrekte. Der vil som altid komme opslag med nærmere informationer når tiden nærmer sig. Følg med på foreningens Facebook-side, der er dedikeret junior-medlemmerne, ved at finde gruppen Ungdomsfiskeklubben ved Voer Å.