Familiefiskedagen godt besøgt

Succes med familiefiskedagen i Dybvad Søpark i dag. 81 deltagere trodsede blæsten og fik en fornøjelig dag ved søen. Der var præmier til største fisk og flest fisk og der var spurtpræmier til første gedde, første aborre og til den lystfisker, som først fik fanget 10 skaller. Lidt tal fra dagen. 861 fisk indrapporterer, alle fisk blev genudsat. Første fangede fisk i kategori Gedde – 60 cm, Sara, familien Christensen. Aborre – 15.cm, Lukas, familien Nielsen. Med fangst af 10 skaller – Jacob, familien Bæhr Schou Største Gedde Sara, familien Christensen – 60. cm Majbritt, familien Nyborg – 42. cm Største Aborre Lukas, familien Nielsen – 17,5 cm Lukas, familien Nielsen – 15. cm Største Skalle Søren, familien Olesen 24. cm Katrine, familien Olesen 22. cm Familie konkurrencen Team Svenningsen – 220 fisk Familien Olesen – 209 fisk Familien Lutkje – 160 fisk Familien Nielsen – 148 fisk Familien Andersen – 41 fisk Team Kids – 35 fisk Familien Larsen – 31 fisk Tusind tak til alle, der deltog. Vi gentager succesen efter sommerferien 😊