HUSK – Familiefiskedag

Torsdag den 26. maj 2022 Kristi Himmelfartsdag afholdes den årlige familiefiskedag i Dybvad Søpark efter en coronapause. Arrangementet er gratis og afholdes fra kl. 9-14. Tilmelding foregår ved ankomst og alle er velkomne. Man tager bare hele familien med og møder op i Søparken med madpakker og fiskestænger til en hyggelig dag ved søens bred. Der er præmie for største skalle, gedde og aborre, samt i familiekonkurrencen, hvor der er præmie til den familie, der fanger flest fisk. Der vil være mulighed for at låne udstyr til skallefiskeri, så man kan sagtens deltage uden at have sin egen fiskestang 😉. OBS – alle gedder skal genudsættes umiddelbart efter fangst, så husk målebånd og kamera. Dette er fiskeri hvor alle kan være med og med god chance for at fange fisk, så tag med på fisketur😊 Vi glæder os til at se jer.