Arbejdsdag “ ÅENS DAG” 2021

Vi fik desværre, grundet Corona situationen, ikke afviklet Åens dag i 2020. Derfor indkalder vi nu, da der langt om længe er lempet på regler for forsamling, til arbejdsdag 2021.Den bliver afholdt 29 maj om formiddagen, og vi håber inderligt at medlemmerne vil bakke op denne dag! Som tidligere sidste år er der skrevet om diverse defekter ved spange m.m. Disse ting er vi klar over og er med i vores renoveringsplan. Skulle nogle medlemmer ud over det være bekendt med ting der kræver udbedring før arbejdsdag, hører vi gerne herom. Der er mange ting på tapetet som vanligt til denne dag, så meld endeligt til denne dag. Mødetid lørdag den 29. maj i Søparken udenfor på terrassen kl 8.

Tilmelding til Leif Jensen 21705808 eller Henrik Jørgensen 27642392 eller på Facebook-gruppen som du finder her