Veloverstået havørredkonkurrence

Så er Voer å’s fiskekonkurrence overstået. Den startede i går fredag kl 17, og sluttede i dag lørdag kl 11. Fine forhold i går aftes inden regnen satte ind med flere fine fangster. Henover natten massiv regnvejr op over det nordjyske med op til 30 mm vand. Noget svære betingelser her i formiddag med høj vandstand og farvet vand. I går aftes kl 22, blev der indvejet 6 fine fisk, men kun en her i formiddag. Der blev fanget flere fisk under konkurrencen som ikke kom til indvejning, men som i stedet blev genudsat til videre færd.Der blev som vanligt afsluttet med pølser, brød og tilbehør, samt øl og vand i Søparken i Dybvad.Resultat af konkurrencen:Nr 1Mads ChristensenHavørred 66 cm og 3.69 kgNr2Nicolai KristensenHavørred 65 cm og 3.38 kgNr 3Allan JensenHavørred 65 cm og 3.10 kgNr 4Jesper Lindegaard ChristensenHavørred 57.5 cm og 2.55 kgNr 5Magnus HardeHavørred 55 cm og 1.82 kgNr 6Dennis NørklitHavørred 52 cm og 1.58 kgNr 7Daniel GeneserHavørred 51 cm og 1.44 kgTak for en vellykket konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *