Regler for vandrepokalen:

Regler for tilmelding til vandrepokalerne for største havørred samt fluepokal Havørred skal være fanget i Voer Å eller Gerå. Alle fisk skal måles og vejes og dette SKAL ske hos nedenstående, som er i besiddelse af ens digitale vægte:

Leif Jensen, 2170 5808

Henrik Jørgensen, 2764 2392

Nicolai Jørgensen, 2980 6648

Hvis to fisk vejer præcis det samme, går vægt forud for længde. Der uddeles pokal samt gavekort til største havørred. 2. og 3. plads præmieres med gavekort Der uddeles pokal og gavekort til største havørred fanget på flue Det er ikke muligt at vinde begge pokaler for samme fisk. Er årets største havørred fanget på flue deltager den altså IKKE i konkurrencen om fluepokalen. Fluepokalen vil i stedet gå til den næste på listen. Fisk som tilmeldes konkurrencen skal fotograferes og lægges op på foreningens hjemmeside og facebookside.

MVH Bestyrelsen