”Motorsavsmassakren 3” i Nymølle Bæk.

Motorsavsmassakren 1 og 2 blev optaget højt oppe i Nymølle Bæk i 2015 og 2016 og anmeldt i vort hedengangne blad. Hvert år siden 2015 har 2-mands holdet som gennemgik bækken fra Nr. Hytten til Brøndenvej beklaget sig over, at de skulle fjerne mange ”bæverdæmninger”, samme steder år efter år. For at slippe for mere piveri bestemte vi os derfor til at optage 3-eren i år, lige inden jagtsæsonen går ind. Fire filmstjerner klædt ud som hardcore vandplejere og drabeligt bevæbnet  med 2 motorsave, stort og skarpt ørnenæb og nyspidset greb gik til angreb på et stort antal transformers i skikkelse af diverse væltede træstammer og tykke grene. Transformers bløder ikke ved parteringen –  de producerede savsmuld til en hel cirkusarena. Efter 3½ time og næsten uskadte kunne actørerne erklære fjenden for nedkæmpet, mens de i solen, ved kaffen og fredagsbasserne, overvejede locationen for 4-eren. (Manus: Jørgen R-V; stillfotos Bøgsted) 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *