Husk den årlige havørredkonkurrence

Sommerfiskeri

Der er rigtig mange lystfiskere ved åen i denne tid. Endelig er der kommet store mængder regn i slutningen af juli og starten af august. Det har fået åen til at flomme mindst 2 gange, så den på et tidspunkt lignende en vild flod. Heldigvis faldt den hurtigt og klarede op. Det har resulteret i mange fine fisk til de ihærdige og heldige. En af de mere ihærdige er Leif Jensen, der en morgen snuppede en af åens kæmper. En flot havørred på 91 cm blev nettet, taget på wobler. Den megen regn har for alvor sat fut i fiskeriet, efter at åen havde løbet med minimumsvandstand fra slut juni og de første 3 uger af juli. Her var det mere sporadisk med fangsterne, men især på de nederste stykker af åen blev der stadig fanget fisk. Den seneste uge er det klippet grøde, der nok også har skubbet godt rundt på fiskene. Det er bare med at komme afsted til og nyde naturen og det gode fiskeri.

Christian Krogh

 

Aktive medlemmer tjekker ruter og stationer inden dagens yngeludsætning. Foto: Niels Kondrup

Vejret viste sig fra sin fineste side, da foreningen afholdte den årlige familiefiskedag i Søparken. En del familier havde fundet vej og havde en god formiddag ved søen. Foreningen Skallen stillede gratis stænger og madding til rådighed. Det var ligeledes muligt at få en godt råd med på vejen, så alle fremmødte havde gode muligheder for fangst. Dagen blev sluttet af med præmieoverrækkelse til største skalle, aborre, gedde og i familiekonkurrencen. Tak til de fremmødte og på gensyn næste år.

En dejlig forårsdag.

 

Sol, blå himmel, blomstrende slåen og en tyk strøm af smolt i glideflugt mod åen – det kan kun blive en dejlig dag. Både åvandet og kystvandet er oppe omkring 8 grader, så hvis smolten bare klarer sig forbi skarverne ved mundingen, så skal de nok komme godt i gang med at vokse sig store og stærke J Venlig hilsen fra Jørgen