Her kan du finde vej til dine venner i VoerÅ Sportsfiskerforening. Et Åbent forum med med mulighed for spørgsmål, tips, idéer, køb og salg af grej m.m. til dine fiske venner og VoerÅ´s bestyrrelse.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Peter, d. 12-04-2017
Stør Cuppen 2017 - Heat 1
Stør Cuppen 2017 starter på Heat 1, på lørdag 15-04-2017 kl. 8:00
Der fiskes ialt 10 Heat's hvor videre går videre til finalen. Hvert heat kan følges http://fangstlog.dk hvor alle logning af konkurrencerne bliver logget.
Så følge med live på lørdag fra kl 8.00, og se de store fiske bliver fanget.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Christian krogh, d. 16-01-2017
Hej Torben. Enig i at ikke mange er gode til at lægge fangster ind under punktet Fangstrapporter. Jeg modtager næsten ingen billeder af fangster mens der er mange der lægger billeder på facebooksiden. Skal nok opfordre medlemmerne til at uploade flere fangster her. Mere kan jeg desværre ikke gøre.
E-mail:
Skrevet af Torben Madsen, d. 16-01-2017
Hej Christian
Kunne Fb-fangstrapporter køre her på siden også så vi der ikke er på Fb kunne følge lidt med i fangster ?
E-mail:
Skrevet af Christian Krogh, d. 02-08-2016
Tror det har at gøre med det er hurtigere og lettere på facebook, John. Der er heller ikke en eneste der har sendt noget til mig til blad eller lave en artikel til hjemmesiden.
E-mail:
Skrevet af John Zimmer, d. 02-08-2016
Skrevet af john Zimmer d.02-08-2016
Hvorfor er det det kun få medlemmer der rapporterer deres fangster på Voer å fangstrapport. Der kommer mange fangster på Facebook, men det er ikke alle der er med på den.
E-mail:
Skrevet af Leif jensen , d. 08-07-2016
Der arbejdes på sagen Milton og håber vi snart finder en god løsning
E-mail:
Skrevet af Milton, d. 04-07-2016
Hej..
Jeg tænkte på ifm. folk der går hvor fiskeri ikke er tilladt - kunne det lade sig gøre at lægge kortmappen under en fane på hjemmesiden ? her kunne foreningen så gå ind og rette på kortet når vi mister og får nyt fiskevand.
E-mail:
Skrevet af Asbjørn Gudmundsson, d. 25-06-2016
Hej! Var det muligt at få en opdatering på, hvilke parceller vi må fiske på i Gerå, da min kortmappe ikke er blevet opdateret i lang tid.
E-mail:
Skrevet af Jusef Sammadi, d. 18-05-2016
Hej

Jeg er relativ ny til alt det her fiskeri, så ville lige høre om nogle af jer, aner om hvor man kan fange sild i Københavnsområdet?
Samt hvilket grej man skal bruge.

Vh
E-mail:
Skrevet af Jesper Eriksen, d. 06-05-2016
Savagegear Parabellum. Super flot, brugt måske 5 gange. Ingen nævneværdige brugsspor. 9,2 fod og en kastevægt fra 3 til 16 gram. Fisker efterhånden ikke med anden end flue så har denne i overskud. Kan sende ved betaling af selvvalgt porto. Pris 400 Kr.
Skriv eller ring gerne på 42782442
E-mail:
Skrevet af Peter, d. 28-01-2016
Der er nu kommet ny version af fangstlog.dk.
Det er bl.a. nu muligt at tilføj YouTube film til sine indlæg samt en del andre ny funktioner.
E-mail:
Skrevet af Milton Christensen, d. 02-10-2015
Det er ok Nicolai.
Jeg reagerer blot på ordvalget.
Der er jo forskel på "skal" og "anbefaler".
Samtidig håber jeg blot at jægerne tænker sig om inden de skyder, vi skal jo nødigt være helt "orange" for ikke at blive beskudt.
E-mail:
Skrevet af Nicolai Jørgensen, d. 02-10-2015
Bestyrelsen fastsætter ifølge vedtægterne regler for fiskeri. Vi pålægger ikke medlemmerne at bære orange bånd på hatten, men vi anbefaler det kraftigt. Der er mange jægere specielt i den øverste del af åen og der er en risiko for at komme mellem en jæger og et stykke vildt. Det er faktisk lodsejere der har opfordret til at vi bærer orange bånd i jagttiden og dem skal vi helst være gode venner med.
E-mail:
Skrevet af Milton Christensen, d. 02-10-2015
Hej.
Kan det virkelig passe at bestyrelsen kan lave love om hvilket tøj man skal have på når man fisker ! ?
Som jæger har jeg selv lært at man IKKE må skyde til ting man ikke kan se hvad er.

Milton
E-mail:
Skrevet af Leif jensen, d. 01-10-2015
Så passerede vi 1 oktober !!! Det betyder at jagt sæsonen for alvor er gået ind. Det er vedtaget i bestyrelsen at færdes man i områder hvor der kan forekomme jagt. Og det gælder faktisk på hele å strækningen. Skal man som minimum have hattebånd på. Da jægerne måske kan døje med at se os når vi kommer luskede på brinkerne ved åen. Hattebånd kan afhentes hos Nicolai Jørgensen eller hos under tegnede ( GRATIS )
E-mail: